Een geheel gevuld theater
Een geheel gevuld theater Guus Wijnsouw

Openluchttheater Ede opent weer haar deuren.

22 juni 2021 om 20:05 Activiteiten Deel je nieuws

Ede, dankzij de versoepelingen van het kabinet is het mogelijk om het programma te starten in het Openluchttheater in Ede. Het theater valt onder ‘evenementen met toegangstesten’ en daardoor kan het theater de maximale bezoekerscapaciteit (1.500 bezoekers) gebruiken.

Toegangstest

De voorwaarde is dat bezoekers, aan alle evenementen, in het bezit moeten zijn van een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 40 uur, dan wel een vaccinatie- of herstelbewijs. (CoronaCheck App).

Daarnaast moeten er voor de concerten van tevoren online kaarten worden gekocht (geldt niet voor de Lazy Sundays) en iedereen moet buiten altijd 1,5 meter afstand. Voor de wachtende bezoekers is een gecontroleerde in- en uitstroom.

Lazy Sundays

Voor een bezoek aan de Lazy Sundays is uiteraard ook een toegangstest vereist, maar hoeven geen kaartjes van te voren worden gekocht. Na controle van de toegangstest en registratie, betaal je de toegangsprijs van € 2,50 en geniet je elke zondagmiddag in juli en augustus (14 – 18 u.) van live muziek (15 – 17 u.)

Programma

Het programma bestaat grotendeels uit muziek uit 2020, maar daarnaast zijn nog wel enige aanvullende evenementen, zoals op 9 juni Comedy in Ede, op 27 augustus het Nederlands Studenten Kamerorkest en op 4 september een Singer Songwriters Festival.

Voor meer informatie en tickets ga je naar de compleet nieuwe website openluchttheaterede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie