Schermers in oude sporthal
Schermers in oude sporthal A. Martens

Schermvereniging verhuist naar grotere zaal

19 augustus 2021 om 11:04 Sport Deel je nieuws

Vorig jaar kwam schermvereniging La Prime naar Ede. Na 35 jaar afwezigheid was er eindelijk weer een plaats om te schermen. Hier kreeg de schermvereniging zoveel enthousiaste reacties en aanmeldingen op dat de zaal waar ze trainden al snel te klein aanvoelde.  “We zijn blij met deze verhuizing, nu kunnen we nog meer kinderen en volwassenen kennis laten maken met onze sport.” aldus voorzitter Michiel Uitdehaag. “Hier hebben we de ruimte om uit te breiden.”
Waar de schermvereniging nu nog alleen trainingen aanbiedt voor kinderen op de basisschool en volwassenen hopen ze binnen een paar jaar les te kunnen geven aan alle leeftijden.
“Natuurlijk zijn ook tieners welkom bij ons, ze mogen meesporten bij de volwassen in Ede of met een groep leeftijdsgenoten in Wageningen.” Volgens Uitdehaag. “Op termijn willen we zo’n 50 Edenaren laten schermen op woensdag. Gezellige groepen van jong tot oud, hoog niveau of juist lekker recreatief.”

Ben je geïnteresseerd om een keer mee te komen doen, dan ben je van harte welkom op woensdagen van 18 tot 19 uur of van 20 tot 22 uur, in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg 19 in Ede. Kijk voor meer informatie op www.laprime.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie