Logo MNE
Logo MNE Nvt

Weer live ontmoetingen voor Maatschappelijk Netwerk Ede

13 september 2021 om 16:53 Lokaal Deel je nieuws

Maatschappelijk Netwerk Ede is de enige netwerkclub voor maatschappelijke organisaties in Nederland. De afgelopen anderhalfjaar bestonden de netwerkbijeenkomsten uit online ontmoetingen/webinars. Allemaal erg interessant maar als netwerkclub wil je elkaar toch ontmoeten. Dat is nu eindelijk weer mogelijk. Op donderdag 30 september 2021 ontmoeten de leden van Maatschappelijk Netwerk Ede elkaar in Cultura. Thema van de middag is ‘Waardevolle ontmoetingen leggen’. Spreker en trainer is Ramona Burgers van TraineesPoint.
 

“In onze dagelijkse werkzaamheden en contacten die we maken gaat het vaak om de juiste verbinding, de juiste match. Als die eerste match er is en die is goed, dan ga je verder in het contact of in de samenwerking. Voor eenieder zal dit bekent voorkomen. Je hebt nogal wat contacten. Met je vrijwilligers, je collega’s, met een sponsor of donateur, met iemand van de overheid of onderwijs. Je merkt gewoon dat je met de ene persoon een makkelijke klik hebt en dat dat met een andere persoon heel lastig kan zijn. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je dan niet kunt samenwerken.” 

Om inzicht te krijgen in de overeenkomsten en verschillen in communicatie stijl en gedrag van jezelf en die ander, neemt Ramona ons mee in de wereld van het DISC profiel.

Maatschappelijk Netwerk Ede is er voor alle maatschappelijke organisaties die werkzaam zijn in Ede. Leest u dit en is uw organisatie nog geen lid? Kijk dan op www.maatschappelijknetwerkede.nl hoe uw organisatie lid kan worden van dit mooie netwerk. 

Heeft u vragen of wilt u een keer komen kijken? Neem dan contact op met projectleider Angelique Ottens - info@maatschappelijknetwerkede.nl of 06-38351304

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie