Na minder dan een jaar bouwen is het Gezondheidscentrum in gebruik genomen.
Na minder dan een jaar bouwen is het Gezondheidscentrum in gebruik genomen. Hans Kropman

Nieuw pand Gezondheidscentrum Veldhuizen in gebruik

26 september 2021 om 19:42 Lokaal Deel je nieuws

Het nieuwe Gezondheidscentrum Veldhuizen is in gebruik. Na een voorbereidingsperiode van 12 jaar en een bouwtijd van minder dan een jaar is het nieuwe centrum in gebruik genomen. Vanaf 27 september zijn alle disciplines open op de nieuwe locatie aan de Bellestein.”“Na alle voorbereidingen zijn we blij dat het gelukt is en dat er een modern pand staat dat aan alle eisen van deze tijd voldoet. Het is duurzaam gebouwd, met aandacht voor de diversiteit van de wijk. ”, zegt Jan Feenstra, voorzitter van de Samenwerkingsstichting. “Het centrum is gebouwd terwijl alle zorgverleners gewoon op hun plek konden blijven zitten in de oudbouw. Dat is uniek en heeft een soepele overgang mogelijk gemaakt. Het heeft wel als nadeel dat de hoofdingang nog afgebouwd moet worden nadat de oude praktijk van de huisartsen is afgebroken. Dit zal zo spoedig mogelijk gebeuren.”

Op de begane grond bevinden zich de apotheek, het consultatiebureau en de praktijk fysiotherapie Veldhuizen. Op de eerste etage zijn naast de huisartsen de manueel therapeut, logopedist, diëtist, podotherapeut, oefentherapeut  en SELA verloskundigen gevestigd.

Bezoekers van het centrum kunnen gebruik maken van de tijdelijke ingang. Deze bevindt zich aan de Slotlaanzijde van het pand. Nadat de hoofdingang gereed is, zal de officiële opening plaatsvinden en  krijgen belangstellenden de kans het nieuwe gezondheidscentrum te bewonderen. Dit zal waarschijnlijk eind 2021 of begin 2022 plaatsvinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie