Kledingbank Ede doet mee aan Rabo ClubSupport

7 oktober 2021 om 13:13 Lokaal Deel je nieuws

Kleding behoort, naast eten en drinken, tot de primaire levensbehoeften. Helaas is de realiteit dat steeds meer mensen, om verschillende redenen, (tijdelijk) niet in staat zijn kleding te kopen. Door middel van donaties, zowel financieel als spullen, zijn we als Kledingbank Ede in staat inwoners van Ede die zelf de financiële middelen niet hebben, 2x per jaar te voorzien van schone en kwalitatief goede kleding/schoenen.

Kleding en schoenen worden gedoneerd en zorgvuldig gesorteerd; wat goed en schoon is, gaat de winkel in en vanuit daar naar onze klanten. Voor ondergoed en sokken, met name voor kinderen, is dit een ander verhaal; dit wordt door ons nieuw ingekocht. Kleding is een eerste levensbehoefte, waarvan ondergoed/sokken de basis is, dus wij zorgen er graag voor dat elk kind nieuw en fris ondergoed kan dragen.

Met dit doel, doet Kledingbank Ede dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Tot en met 25 oktober, kunnen leden van de Rabobank, woonachtig in omgeving Vallei en Rijn, op ons stemmen! Elke stem telt, want hoe meer stemmen, hoe meer geld we zullen ontvangen en hoe meer nieuw ondergoed we kunnen kopen voor de kinderen die het juist zo hard nodig hebben. Stemmen kan eenvoudig via de Rabo app of via rabobank.nl/clubsupport.

Stem je op ons? Heel erg bedankt!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie