Zelf oogsten bij De Wilde Peen
Zelf oogsten bij De Wilde Peen Renate Spreij

14 oktober FoodFloor ‘Ede als eetbare stad’

8 oktober 2021 om 10:09 Lokaal Deel je nieuws

Op donderdagavond 14 oktober is er een FoodFloor bijeenkomst in Het Smaakpark met als thema ‘Ede als eetbare stad’. De bijeenkomst start om 18.30 uur met een rondleiding, er is een lezing over de toekomst van stadslandbouw in binnen- en buitenland en er zijn verschillende korte pitches van Edese buurt- en voedselinitiatieven.

Als je enthousiast wordt van buurtmoestuinen, pluktuinen, voedselbossen en fruitbomen in de straat en graag meer wil weten van ‘Ede als eetbare stad’ ben je van harte welkom.  De FoodFloor is bedoeld om jou te helpen en te inspireren. Het thema deze keer is ‘Ede als eetbare stad’. De bijeenkomst is voor mensen die willen weten wat er in Ede gebeurt op het gebied van stadslandbouw en voor mensen die zelf een initiatief willen opzetten, bijvoorbeeld in de straat, voor de lokale markt of met vrijwilligers. Er is alle ruimte om vragen te stellen om je idee of initiatief verder te helpen. Je kunt ook een financiële bijdrage vragen uit het FoodFloor fonds voor je initiatief. Dus ook als je rondloopt met een idee of wil starten met een project ben je welkom op de FoodFloor op 14 oktober.

Er zijn pitches van onder andere De Vrolijke Pastinaak, Voedselbos Bennekom, Buurttuin Rubensstraat, Streekwaar, Urban Funghi, Microgreens Holland, Mijn Tuin Jouw Tuin en de buurtspeeltuin met eetbaar groen uit Maandereng. Aanmelden voor deze FoodFloor kan door een mailtje te sturen naar info@foodfloor.nl, de toegang is gratis, zie ook www.foodfloor.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie