Met kleding zwemmen
Met kleding zwemmen Hans Venendaal

GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A & B

11 oktober 2021 om 10:23 Lokaal Deel je nieuws

GESLAAGD VOOR ZWEMDIPLOMA A & B.

Bij Zwemschool “Sportschool Venendaal” - EDE

Het was gezellig bij “sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. De eerste keer diploma-zwemmen in bijzijn van ouders – familie en vrienden.

De dag begon nog normaal met de zwemschool zwemlessen – judo karate en jiu jitsu-lessen en fitness. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Een gezellige bedrijvigheid in en rond het zwembad.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga lekker zwemmen met de kinderen!    

Allemaal van harte met dit mooie resultaat. Geslaagd voor Diploma A zijn; Viggo van Noord, Lucas Duijzer en Evy Jansen.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn de volgende kinderen; Koen van Dam, Jochem van der Sar, Fenna Brouwers en Quinn Dankers.

Er zijn meerdere vormen van zwemles mogelijk bij de sportschool. Zo zijn er momenteel 2 groepen zwemles voor kinderen met ‘karakter’  en er is een groep vrouwen zwemles. Tevens is het mogelijk om prive-zwemles te krijgen

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

meters maken
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie