De schrijver van de twee boeken
De schrijver van de twee boeken eigen foto

Spannende regiothriller

22 oktober 2021 om 16:21 Lokaal Deel je nieuws

Zojuist is ‘Cruise control’ als e-book uitgebracht. Deze sensationele thriller van M.P.O. Books verscheen al in 2014 als luxe paperback bij uitgeverij De Leeskamer. In het boek slaat een schutter toe onder cruisende homo’s, onder andere in de bossen bij Ede. Dit e-book komt tegelijk uit met de verhalenbundel ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ van Anne van Doorn, een pseudoniem van M.P.O. Books. Ook Hoenderloo, Kootwijkerbroek en Barneveld passeren in deze bundel de revue.

‘Cruise control’ is de negende thriller van de succesvolle regioschrijver M.P.O. Books. Al zijn boeken gaan over de recherche van Veenendaal en spelen zich in deze plaats en omgeving af. Nog niet alle lezers van deze serie weten dat Marco Books ook als Anne van Doorn spannende detectiveverhalen schrijft. Oplettende lezers weten dat de twee series -- District Heuvelrug van M.P.O. Books en de Robbie & Lowina-reeks van Anne van Doorn -- elkaar overlappen. “Robbie Corbijn is, onder een andere naam, een rechercheur in de District Heuvelrug-reeks,” legt Marco Books uit. “In ‘Cruise control’ speelt hij een controversiële rol die hem op de buik geschreven staat. In mijn andere serie is hij tien jaar ouder en een stuk wijzer.”

Het e-book van ‘Cruise control’ is op de markt gebracht voor 9,95 euro. De luxe paperback van uitgeverij De Leeskamer telt 288 pagina’s en kost 18,95 euro. De paperback van ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ telt 256 pagina’s en kost 17,95 euro, het e-book 7,95 euro. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie