Rockin' Old School!
Rockin' Old School! GeertFotografie

49+ en weer muziek maken? ROS!

18 november 2021 om 22:06 Lokaal Deel je nieuws

Altijd al (weer) muziek willen maken, samen met anderen? Rockin’ Old School (ROS) is een laagdrempelige groep enthousiaste amateurs die wekelijks in Cultura oefenen. 8 weken lang repeteren onder leiding van een bandcoach, daarna een spetterend concert, samen met de andere bands die met jullie hebben geoefend.

Sommige bands al jaren verbonden bij ROS, veel nieuwe mensen, ondanks de lastige omstandigheden (Corona), veilig en met begrip voor elkaars niveau, stijl en inzet. We zoeken vooral ook nieuwe onervaren leden die graag samen willen beginnen op het pad naar een hechte band. Echt, het is ontzettend leuk om te ervaren hoe fijn het kan zijn samen muziek te maken!

Kennismaken met het eindconcert van de huidige editie:

a.s. zondag 21 november, Theaterzaal Cultura, publiek in aula welkom 12:30, zaal open 13:20

ROS muziek van 13:30 tot 15:00 met Betsy & Company en Greyhound Jam!

Pauze Atrium met drankje 15:00 - 15:30

ROS muziek van 15:30 tot 16:10 met Entropy!

Deze editie deden 4 bands mee maar helaas moest door ziekte Braveheart toch afzeggen. Het is een rare tijd maar we maken er zeker toch een feestje van.

Publiek welkom, kaartjes verkrijgbaar op de website van Cultura of aan de balie, voor 5 Euro een hele middag feest, consumpties bij binnenkomst en in de pauze. Hoe kan je je zondag beter besteden! 

Daarna direkt vrijdag 26 november 09:30 weer de start van de volgende editie. Vrije inloop, eerste twee repetities zijn vrijblijvend, als het je (onverhoopt en niet te verwachten) niet bevalt stop je gewoon, gratis. Ga je door? Dan werken we samen toe naar een optreden, op jullie niveau, alles is goed, niets moet.

Meer info op rockingoldschool.nl, aanmeldingen en kaartjes voor het eindconcert op cultura-ede.nl

Contact: rockingoldschool@gmail.com of bel me

Jan Bansema - 06-50887050

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie