International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship 2021
International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship 2021 Lawa's Gym

Lawa’s Gym wederom Beste BJJ Team van Ede en Beste Team van International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship 2021

22 november 2021 om 09:37 Sport Deel je nieuws

Zondag 21 november 2021 was er in de Topsporthal (Van der Knaap Hal) in Ede het Internationale Veluwe Open Jiu Jitsu Championship 2021.

Wat een top resultaat weer voor Lawa’s Gym, want ze hebben de 1ste prijs gewonnen voor Best Academy van het hele toernooi (bij de volwassenen). En wederom zijn we weer het beste BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) team van Ede!

Supertrots zijn Matthieu & Yvonne Lawalata als eigenaren/docenten van Lawa’s Gym. Ook Lawa’s Gym docenten Lam Ho en Juggy van Beek zijn supertrots op de resultaten die ze gisteren met hun team neergezet hebben. Lawa’s Gym heeft écht een hecht topteam met een superniveau wat ze gisteren weer duidelijk hebben laten zien op dit internationale toernooi. 9x goud, 6x zilver, 5x brons en zijn ze uiteraard ook supertrots op alle andere strijders die gisteren net buiten de prijzen vielen. Ook zij hebben supergoed niveau laten zien!

Naast de 1ste prijs voor beste team bij de volwasssenen, heeft Lawa’s Gym/Team Kaishin dit jaar ook de 2e prijs voor beste KIDS TEAM van het hele toernooi behaald. Juggy van Beek en Matthieu Lawalata zijn nu ongeveer een jaartje bezig met BJJ KIDS/TEENS en gisteren deden de leerlingen voor het eerst mee én gelijk met een superresultaat. Ze haalden gelijk 3x goud, 1x zilver en 2x brons. Op de woensdagmiddag is er bij Lawa’s Gym om 17.15 uur BJJ KIDS/TEENS, kom lekker meedoen en word ook een echte BJJ Strijder!

Lawa’s Gym staat voor: Learn - Absorb - Work - Achieve en dat is precies wat gisteren weer gebeurd is!

Voor meer informatie en/of proeflessen:

info@lawasgym.nl - www.lawasgym.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie