De vrijdag groep die examen hebben gedaan
De vrijdag groep die examen hebben gedaan Kruyning

Trotse kids bij examens Physical

11 december 2021 om 09:10 Sport Deel je nieuws

Afgelopen week heeft de jeugd van Budo Academy Physical toch examen kunnen doen in judo, jujutsu, BJJ, karate en kickboksen. Wel zonder publiek, maar dat mocht de pret niet drukken voor de kids. Het team van Budo Academy Physical vond het belangrijk de kinderen toch examen te laten doen, om hun prestaties van afgelopen periode te belonen. “Wij werken met een aangepast rooster binnen de gestelde maatregelen en gelukkig is iedereen zo flexibel om op de aangepaste tijden te komen, aldus Edgar Kruyning, eigenaar van Budo Academy Physical.

“Na de 1e lockdown in 2020 hebben we gemerkt dat in het algemeen de kinderen enorm hadden ingeleverd op conditie, maar ook zeker zwaarder waren geworden en wat timide. Dat was pijnlijk om te zien omdat wij op mentale en fysieke gezondheid werken en weten dat dit belangrijk is voor weerbaarheid op alle vlakken. Toen we naar buiten mochten

en later weer naar binnen, hebben we die gelegenheid dan ook direct opgepakt en aan de slag gegaan met alle leden van onze Budo Academy.

Daarom wilden we de examens ook door laten gaan waardoor de jeugd extra gemotiveerd blijft en het seizoen positief konden afsluiten. Dit werd enorm gewaardeerd. De kids die er niet bij konden zijn, kunnen aankomende twee weken het examen inhalen.

Wij gaan ook door in de vakantie met een aangepast rooster. Dit is te vinden op onze website www.bapede.nl”.

Kruyning benadrukt nogmaals de waarde van in beweging blijven, want ook dat draagt bij aan onze mentale en fysieke gezondheid. Je kunt nog steeds een gratis proefles volgen, zie website.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie