Dutch Open 2021
Dutch Open 2021 Lawa's Gym

4 nieuwe Nederlands Kampioenen voor het BJJ TopTeam Lawa’s Gym/Team Kaishin!

12 december 2021 om 12:40 Sport Deel je nieuws

Dit weekend heeft Lawa’s Gym wederom een topprestatie neergezet, nu op de Dutch Open 2021 in Nijmegen!

Met maar liefst 4 nieuwe Nederlands Kampioenen,1 zilveren en 2 bronzen plakken, pakten we ook nog eens de 2e plek voor Best Academy van de Dutch Open 2021.

Er deden in totaal 35 teams mee (nationaal/internationaal) en dit hebben we voor elkaar gekregen met “maar” 10 deelnemers van ons team Lawa’s Gym/Team Kaishin, een topprestatie dus!

Juggy van Beek, Lukas Ratkevicius, Henri Brink en Sven Willigenburg zijn alle vier Nederlands Kampioen geworden in hun klasse. Henri deed ook met een andere divisie mee en werd daar ook nog eens 2e, echt super goed gedaan. Maurice Weenink en Kjell Sneeuw hebben keihard gestreden en zijn beide knap 3e geworden! 

Mohannad Tuza, Tobias, Chris en Jelle grepen dit keer helaas mis voor een podiumplaats, maar uiteraard hebben deze heren ook keihard gestreden, nu weer keihard trainen, leren ervan en op naar de volgende.

Ook supermooi om te vermelden is dat onze Lawa’s Gym docent Juggy van Beek Nederlands Kampioen is geworden. Onze BJJ Kids & Teens die Juggy les geeft zijn supertrots op hun leraar/kampioen!

Ons BJJ docententeam van Lawa’s Gym bestaande uit Matthieu Lawalata, Lam Ho en Juggy van Beek zijn supertrots op dit topresultaat, waar elke week weer keihard samen met elkaar voor getraind wordt. Hard work pays off!

Kom ook lekker meedoen met onze lessen! We bieden voor elk niveau lessen aan, van beginner tot gevorderd en zoals dus nu wéér blijkt, hebben we een professioneel team met topniveau. Daarnaast is er altijd een supersfeer in de lessen, waarin iedereen elkaar helpt om beter te worden en je doelen, wat die ook mogen zijn, helpt te bereiken!

LAWA’s Gym staat voor samen met elkaar: Learn-Absorb-Work-Achieve!

Voor meer informatie en/of proeflessen: info@lawasgym.nl - www.lawasgym.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie