Gerdo Rozeboom
Gerdo Rozeboom Wildest fotografie!

Allround Training Ede heeft jouw hulp nodig

5 januari 2022 om 18:04 Lokaal Deel je nieuws

Zoals we allemaal wel merken, zijn het spannende tijden. Spannende tijden voor jou, maar ook voor ons. Net als zoveel ondernemers die met veel liefde en passie een bedrijf hebben opgebouwd, wordt Allround Training Ede hard geraakt door de Coronacrisis. Toch willen we  in onze kracht blijven staan. De kracht nu is de kracht van kwetsbaarheid.

Onze concrete hulpvraag is: wil jij ons ondersteunen, zodat wij er straks nog steeds voor iedereen kunnen zijn? Een moeilijke vraag, die ook onze kwetsbare kant belicht. Maar we geloven dat dit een sterkere verbinding legt om dienstbaar te zijn in de toekomst.

Het nieuwe pand dat wij geopend hebben, is een droom die uitgekomen is. Helaas brengt deze droom nu ook een gevoel van onzekerheid met zich mee. We willen blijven bouwen aan Allround Training Ede, ook in deze moeilijke tijd. We erkennen dat dit zonder financiële hulp helaas niet te realiseren is. Vanuit de overheid valt Allround Training Ede buiten elke regeling. Wat inhoudt dat we 0,0 compensatie ontvangen. Dit heeft ons doen besluiten deze crowdfunding op te zetten.

We hopen hiermee genoeg geld op te halen om een gedeelte van de hypotheek op ons bedrijfspand te kunnen aflossen. Dit geeft ons de financiële ruimte om te kunnen blijven bouwen aan Allround Training Ede.

Daarom willen we jou vragen om, als je er financieel toe in staat bent, ons te ondersteunen.

Dank alvast voor jouw steun en vertrouwen!

Delen wordt zeer gewaardeerd .

https://gofund.me/fb798b77

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie