Korfballers Reehorst 45 moeten verlies incasseren

16 december 2018 om 19:32 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 15 december 2018 kwam Skunk uit Nijmegen bij Reehorst ’45 1 op bezoek in de vierde zaalwedstrijd. Na drie door Reehorst ’45 gewonnen wedstrijden, was Skunk zeer gebrand de reeks te doorbreken, maar Reehorst ’45 was klaar om de strijd tegen deze geduchte tegenstander aan te gaan. Reehorst ’45 ging prima van start; het stond al snel 3-0. Maar vanaf dat moment werd Skunk ineens een stuk scherper en kwam terug tot 4-4. Daarna ging het een tijd gelijk op. Maar vanaf 6-6 liep Skunk uit en lukte het Reehorst ’45 niet om gelijk te komen. Bij een stand van 11-15 gaf de scheidsrechter het rustsignaal. Ron de Graaf gaf Reehorst ’45 in de kleedkamer aan wat er anders moest om weer terug te komen in de wedstrijd. Na de rust wist Reehorst ’45 de achterstand terug te brengen tot twee punten, maar Skunk leek in het geheel niet van plan te zijn de voorsprong uit handen te geven. Wat Reehorst ’45 ook probeerde, het verschil van twee punten bleef. Aan het eind van de tweede helft werd het gat zelfs nog even vier punten, maar door twee afstandtreffers van Reehorst ’45 eindigde de wedstrijd met een stand van 20-22. Een behoorlijke tegenvaller voor coach en spelers. Reehorst ’45 staat in de poule nu op een gedeelde tweede plek, samen met DKOD. Keizer Karel is koploper. De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 1 wordt op 12 januari 2019 gespeeld in sporthal ’t Riet in Ede tegen DKOD om 15.50 uur.