JO14-1
JO14-1 Blauw Geel

Blauw Geel'55 JO14-1 wint de KNVB districtsbeker

2 juni 2019 om 11:26 Sport/sport Deel je nieuws

Na een toch al bijzonder goed verlopen seizoen in het kampioenschap (kampioen in de 2e en 1e klasse) togen de mannen van de J014-1 naar Apeldoorn, om daar de finale tegen de JO14-1 van Groen Wit ’62 te spelen. Onder groot applaus van de vele meegereisde supporters kwamen de mannen, met goede moed het veld op.

Het was dan de laatste officiële wedstrijd van het seizoen ,maar daar was niks van te merken. De mannen speelden misschien wel een van de betere wedstrijden van het seizoen. Een mooi genomen vrije trap vanaf grote afstand luidde de 0-1 in en daarmee ook een mooi aanvallend spelende Blauw Geel.

Tijdens de rust (0-2) bleek de vermoeidheid al een beetje toe te slaan, maar door goed tactisch te wisselen bleef de ploeg overeind en kreeg de tegenstander eigenlijk geen uitgespeelde kansen. De ploeg verliet het veld dan ook met op het scorebord een mooie verdiende uitslag van 1-4!

De mannen van de JO14-1 willen alle meegereisde supporters en het bestuur van Blauw-Geel ’55 bedanken voor hun aanwezigheid tijdens de finale en de mooie inhaal op de club

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie