Beste Team Prijs
Beste Team Prijs Lawa's Gym

Volgende succesvolle weekend voor Lawa's Gym

3 juni 2019 om 09:23 Sport/sport Deel je nieuws

Na het succes in Duitsland van vorig weekend, waarbij we 6 medailles en 2 Champion Belts mee naar Nederland hebben genomen, was het dit weekend weer raak, en hoe!

Afgelopen zaterdag was het internationale Nijmegen Open BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) toernooi. Met ons superteam scoorden we maar liefst 5x Goud, 4x Zilver en 2x Brons zowel in de jeugdklasse en natuurlijk bij de volwassenen. Mark, Troy, Hugo, Flavio, Tobis behaalden goud in hun klasse. Efe, Seger, Yvonne, Clément behaalden zilver en Maarten en Willem-Jaap brons.

Maar het was nog niet klaar. Door dit geweldige resultaat werden we aan het einde van het toernooi, bekroond met Beste Team van het hele internationale toernooi. En won ons team, Lawa's Gym/Team Kaishin de beker: 1st place Team Overall Nijmegen Open BJJ 2019. Supertrots!

Na dit succes, waren de dag erna onze jeugd Kickboksers weer aan de beurt. Ondanks het warme weer, hebben we met een grote groep weer deelgenomen voor de 2e keer aan het Kickboxing 1000 punten toernooi, waarbij ze allemaal (vanaf 6 jaar al) weer hele mooie en technische wedstrijden hebben laten zien. De leerlingen hebben weer veel ervaring opgedaan en natuurlijk weer hun punten gescoord. Op naar de volgende!

Lawa's Gym: Together we : Learn Absorb Work Achieve, and ofcourse Having Fun.

Voor meer informatie en/of het afspreken voor een gratis proefles, mail naar: info@lawasgym.nl