deelnemende verenigingen
deelnemende verenigingen DTS Ede

DTS Ede O15-1 ING Toernooi, 15 juni 2019

14 juni 2019 om 12:51 Sport/sport Deel je nieuws

Voor de 16e keer is er bij de voetbalvereniging DTS Ede op 15 juni 2019 een Landelijk O15-1-toernooi georganiseerd.

Met 17 ploegen uit de landelijke 1e,2e, 3e divisies krijgt DTS Ede weer een landelijk toernooi dat van hoge kwaliteit is en het een van de mooiste en zwaarste toernooien van Nederland.

In de voorgaande edities mochten wij teams uit heel Nederland begroeten en ook dit jaar streven wij naar een deelnemersveld van een hoog niveau. De winnaar van verleden jaar was NEC uit Nijmegen.

U vraagt zich wellicht af: ‘waarom dit toernooi? Iedere zichzelf respecterende verenging organiseert immers wel een voetbaltoernooi?’ Dit O15-1 toernooi is meer dan een ‘gewoon’ toernooi, waar dit jaar (weer) kwalitatief goede teams uit diverse landelijke divisies aan deelnemen. Deze spelers staan garant voor een aansprekende prestatie op ons sportpark ‘Inschoten’.

Om alles gladjes te laten verlopen is echter meer nodig en daarom prijst de organisatie zich gelukkig dat een groot aantal vrijwilligers zich weer op hun vrije zaterdag in willen zetten om het sterke deelnemersveld een fijne toernooidag te bezorgen.

Dit toernooi biedt jonge spelers een goede gelegenheid om diverse facetten van een voetballer verder te ontwikkelen. Zij leren, door het spelen van een aantal korte wedstrijden op één dag hun krachten te doseren en te verdelen. Graag organiseert DTS Ede dan ook een jeugdtoernooi om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de vele talenten van de deelnemende verenigingen.

Natuurlijk grijpen de spelers de toernooien ook aan om aan de vele toeschouwers te kunnen laten zien dat men op sportieve wijze een zo goed mogelijke prestatie wil en kan neerzetten. Ook rekenen we er op 15 juni 2019 weer een plezierige en sportieve O15-1 toernooi zal brengen. De toernooicommissie heeft hier alle voorwaarden voor gerealiseerd, maar we hebben natúúrlijk de deelnemende teams, de scheidsrechters, begeleiding én de toeschouwers nodig om deze doelstelling te bereiken. Wij rekenen vandaag op een positieve bijdrage van alle betrokkenen.

Aan het deelnemersveld kunt u zien dat de toernooicommissie er weer in is geslaagd een aansprekend toernooi samen te stellen. Helaas kregen we afmeldingen van AFC uit Amsterdam, ATC’65 uit Hengelo, DOVO uit Veenendaal en LSC 1890 uit Sneek.

De deelnemende verenigingen bij het ING O15-1 toernooi zijn: 
FC Amsterdam, BVV Barendrecht, Bennekom uit Bennekom, RKSV DCG uit Amsterdam, DTS Ede, USV Elinkwijk uit Utrecht, Fortuna Wormerveer, GVAV Rapiditas uit Groningen, VV Heerenveen, USV Hercules uit Utrecht, VV De Meern, NEC uit Nijmegen, NVC uit Naarden, OJC Rosmalen, Spijkenisse, FC Trias uit Winterswijk en SV VELO uit Wateringen

Wij wensen alle betrokkenen een zeer plezierig en sportief toernooi toe te wensen met fijne, sportieve en spannende wedstrijden.

Bert van Asselt
Toernooicommissie DTS Ede

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie