Beachvolleybalvelden achter de Van der Knaaphal
Beachvolleybalvelden achter de Van der Knaaphal Iris Kraaijvanger

Ede Beach Event - Van der Knaaphal

14 juni 2019 om 17:42 Sport/sport Deel je nieuws

Een jaar nadat Wethouder Johan Weijland zijn handtekening onder de huurovereenkomst met Sportservice Ede voor de Topsporthal heeft gezet, is er een 1e gezamenlijk evenement vanuit de ondernemers in de Van der Knaaphal.

Het Ede Beach Event zal plaatsvinden van vrijdag 14 t/m zondag 23 juni 2019 aan de achterzijde van de Topsporthal. ‘'De start van de zomer is het ideale moment om een buiten event te organiseren.’’ aldus Mark van Ovost, eigenaar Sportcafe Time Out welke gevestigd is in de sporthal.

De laatste jaren heeft bijna iedere sport zijn promotie naar een beach variant gemaakt. Met het Ede Beach Event hopen de ondernemers i.s.m. het Dulon College en Sportkaart Ede een podium te kunnen bieden aan de verschillende doelgroepen en verenigingen uit de omgeving. Naast het beachvolleybalveld wat al naast de hal ligt, worden nog 2 tijdelijke velden toegevoegd. Het zand wordt gebruikt voor beachvolleybal, voetvolley, kanjam, beachrugby en bootcamp trainingen.

Het programma en de invulling wordt gefaciliteerd door Iris Kraaijvanger, vanuit haar rol als coördinator bij de Sportkaart Ede.

Ben jij geïnteresseerd om vanuit jou onderwijsinstelling, bedrijf of instantie gebruik te willen maken van deze faciliteit? Er zijn nog een aantal momenten beschikbaar! Neem dan contact op met Iris Kraaijvanger via info@sportkaart-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie