Lawa's Launch Party
Lawa's Launch Party Lawa's Gym

Openingsfeest Lawa's Gym

14 juli 2019 om 17:25 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag was het grote openingsfeest van Lawa’s Gym, Lawa’s Launch Party!

De naam LAWA’S GYM komt van de achternaam van eigenaar Matthieu Lawalata. LAWA staat bij onze Gym ook voor Learn, Absorb, Work and Achieve.

Samen leren van en met elkaar (Learn), het in jezelf opnemen zodat het echt iets van jezelf wordt (Absorb), ermee aan het werk gaan en hard werken (Work) en je doelen, wat die ook mogen zijn samen te bereiken (Achieve).
Dit alles in een veilige en vooral ook plezierige leeromgeving waarin Respect, Discipline en Doorzettingsvermogen de pijlers zijn in onze lessen met een supersfeer.

De dag begonnen we met een kickboksseminar met niemand minder dan drievoudig K1 wereldkampioen Remy Bonjasky. In de middag was het Brazilian Jiujitsu seminar van professor Henk Heneweer, en ’s avonds sloten we de dag af met een knalfeest met DJ, lekkere hapjes en vooral veel gezelligheid!

Trots en dankbaar is het team van Lawa’s Gym om te zien wat de opkomst was van de leden, bij zowel de seminars als het feest. Het was echt een supergeslaagde topdag met een supersfeer, zoals die ook is in alle lessen die gegeven worden bij Lawa’s Gym.

Lawa’s Gym is eigenlijk al in januari begonnen met de lessen. Door het enorme succes in deze 6 maanden dat we pas bezig zijn, hebben we dit ook goed gevierd middels de Lawa’s Launch Party! 

We zijn pas net begonnen en gaan knallend met z’n allen de toekomst in!

Bij Lawa's Gym bieden we onze lessen aan voor elk niveau. Dus of je weerbaar(der) wilt worden, gewoon lekker wilt komen trainen, fit wil worden of wedstrijden wilt gaan doen, wat je motivatie ook is, bij ons is alles mogelijk. We zien jullie graag in onze Gym, waar hard werken samengaat met plezier en gezelligheid en dat met een supersfeer in al onze lessen. 

Wil je ook komen trainen bij onze gym met een uitgebreid aanbod en deskundige docenten van hoog niveau, spreek dan een proefles af via onze website www.lawasgym.nl of stuur een mail naar: info@lawasgym.nl.

See you at Lawa's Gym!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie