10 September begint Start to Run
10 September begint Start to Run Runnersworld

Start to Run begint in september

26 augustus 2019 om 18:46 Atletiek Deel je nieuws

Heb je je ook voorgenomen om meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is Start to Run misschien iets voor jou! Op 10 september begint de nieuwe editie van Start to Run, dé hardloopbeginnerscursus met trainers van Climax.

Samen met "medebeginners" ga je zeven weken lang op zaterdagochtend (9.00 uur) en/of dinsdagavond (19.30 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving en je traint onder begeleiding van professionele hardlooptrainers van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan!

De eerste training start op dinsdag 10 september 2019 en begint met een informatie- en kennismaking gedeelte, waardoor deze eerste training plaatsvindt vanuit de Runnersworld winkel. De overige trainingen starten op de accommodatie van Climax.

Let op, bij de landelijke Start to Run wordt er één keer per week in groepsverband getraind. Wij verzorgen dit voor u tweemaal per week zonder extra kosten. Je kunt bij ons dus kiezen tussen de zaterdag en dinsdag, maar je kunt ook beide dagen meelopen.

Als je interesse heeft, vraag in de winkel naar meer informatie.

Inschrijven kan via: https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/climax

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie