Reehorst 1
Reehorst 1 bron ckv reehorst

ckv Reehorst'45 verliest wedstrijd om koppositie

29 september 2019 om 18:46 Korfbal Deel je nieuws

In een wedstrijd om de kop van de ranglijst heeft Reehorst helaas niet weten te winnen van concurrent Animo. De eindstand werd beslist op 11-13.

Aanvankelijk begon Reehorst voortvarend aan de wedstrijd, waarin steeds een voorsprong van 2 à 3 doelpunten in stand werd gehouden. Vlak voor rust kwam de ploeg uit Geldermalsen echter terug tot 1 doelpunt verschil, waardoor de wedstrijd weer open was.

Na rust kwam Animo beter uit de startblokken en waren de rollen omgedraaid. Reehorst stond veelal 2 doelpunten achter. Helaas kwamen de Edenaren wat te moeilijk tot scoren. Even was het nog gelijk, waarna Animo helaas weer toesloeg. Dit gaatje bracht de definitieve beslissing tot stand.

Na deze nederlaag is het voor Reehorst zaak om de draad weer op te pakken. De opdracht is om de komende vier wedstrijden te winnen, waardoor men de veldcompetitie kan afsluiten op een plaats die aan het eind van het seizoen recht geeft op promotie. Dit begint volgende week met de uitwedstrijd tegen Skunk. Om 15.30 uur zal in Nijmegen gestart worden. Alle aanmoedigingen zijn hier uiteraard ook weer van harte welkom.