ckv Reehors'45 pakt draad weer op!

7 oktober 2019 om 11:10 Korfbal Deel je nieuws

Met een 16-20 overwinning op Skunk heeft Reehorst de draad weer opgepakt. Na de deceptie van vorige week was het zaak om de reeks overwinningen uit de eerste 3 competitieronden een passend vervolg te geven. In een wedstrijd die zeker beter kon is een overwinning nooit in gevaar geweest.

In het begin vielen de doelpunten makkelijk aan Edese zijde. Hierdoor werd al snel een gaatje geslagen. De fase hierna viel de productie wat stil, waardoor de Nijmeegse studenten de aansluiting konden vinden bij de rust (9-10)

In de tweede helft werd al snel een gaatje geslagen, wat de rest van de wedstrijd in stand gehouden werd. Dat was de basis van de overwinning, die de Edese formatie een voorlopige tweede plaats op de ranglijst oplevert.

Tijdens deze wedstrijd hadden de supporters van Reehorst ook weer in grote getale de weg naar het veld weten te vinden, wat het team een extra stimulans gaf. De luidruchtige aanhang is ook volgende week weer van harte welkom, als het vlaggenschip de degens zal kruisen met Zwaluwen uit Zevenaar.
De wedstrijd zal om 15.30 uur starten op het eigen sportcomplex. Voorafgaand nemen de reserves het op tegen Oost Arnhem.