aanval ckv reehorst'45
aanval ckv reehorst'45 bron ckv reehorst

Grote overwinning ckv Reehorst'45

19 oktober 2019 om 19:44 Korfbal Deel je nieuws

In een eenzijdige wedstrijd tegen DKOD was Reehorst duidelijk de betere ploeg. In Renkum werd een afgetekende 15-26 overwinning geboekt.

Een scherp Reehorst begon furieus aan de wedstrijd. In de eerste helft liepen de Edenaren daardoor uit naar een comfortabele 6-17 ruststand.

In de tweede helft haalde DKOD het tempo uit de wedstrijd door langere aanvallen te draaien. Aanvallend was het echte venijn verdwenen, waardoor het tweede bedrijf niet het spektakel opleverde wat de eerste helft aan de dag werd gelegd.

Het in grote getale opgekomen Edese publiek werd in deze wedstrijd getrakteerd op een mooie demonstratie van waar deze ploeg toe in staat is. Mooie aanvallen met vlot combinatiespel werd regelmatig afgerond met prachtige doelpunten.

Volgende week wordt de eerste veldperiode afgesloten met een thuiswedstrijd tegen het steeds beter in vorm rakende Midlandia. De eerste speelronde werd tegen hen een ruime overwinning behaald. Aan Reehorst de taak om dit volgende week ook weer te bewerkstelligen.
De wedstrijd start om 15.30 uur op het eigen sportcomplex Schuttersveld in Ede. Wees ook hier welkom om de ploeg naar een overwinning te helpen!