Reehorst 1
Reehorst 1 bron ckv reehorst

Start zaalkorfbalcompetitie ckv Reehorst'45 zaterdag 23 november 2019

19 november 2019 om 22:11 Korfbal Deel je nieuws

Komende zaterdag zal het eerste team van ckv Reehorst'45 beginnen aan de zaalcompetitie. Om 15.50 uur is Rheko uit Rheden de eerste tegenstander in Sporthal 't Riet.

Na een succesvolle eerste seizoenshelft op het veld, waar men op een felbegeerde promotieplek staat, mogen de korfballers het in de zaal op een niveau hoger proberen.
Dat Reehorst nu in de tweede klasse uitkomt is te danken aan het succesvolle zaalseizoen van vorig jaar. Door de tweede plaats in de ranglijst was promotie een feit.

In de aanloop naar de competitie is de ploeg uit Ede al een aantal weken bezig in de zaal. In deze weken werden er onder andere twee oefenwedstrijden gespeeld tegen lastige tegenstanders. Ondanks het verlies in beide wedstrijden was de progressie die de afgelopen maanden geboekt is duidelijk zichtbaar. Hierdoor treedt de ploeg de competitie dan ook met vertrouwen tegemoet. Het primaire doel zal zijn om te handhaven, maar stiekem wordt er op iets meer gehoopt dan een strijd in de degradatiezone.

In deze wetenschap zijn de punten van komende zaterdag gelijk erg waardevol. Alle support die ons hierbij kan helpen is welkom.
We zien u daarom graag om 15.50 uur in Sporthal 't Riet!




 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie