Reehorst 2 wint in Nijmegen
Reehorst 2 wint in Nijmegen bron ckv reehorst

Grote nederlaag ckv Reehorst'45 in Nijmegen

1 december 2019 om 11:25 Korfbal Deel je nieuws

ckv Reehorst'45 heeft zijn tweede competitiewedstrijd met 20-9 verloren van Keizer Karel. In Nijmegen had een onherkenbaar Reehorst weinig in te brengen.

Vanaf het begin had Keizer Karel het initiatief en liep Reehorst achter de feiten aan. Gedurende de eerste helft liep de Nijmeegse ploeg uit naar een 12-7 ruststand. Reehorst kwam aanvallend te moeizaam tot goede kansen om het Keizer Karel moeilijk te maken. Waar andere wedstrijden regelmatig frivool spel met veel beweging en dreiging te zien was, kwamen we vandaag nauwelijks tot echt uitgespeelde kansen. Op de momenten dat dit wel het geval was liet de afronding te wensen over.

Kortom, Reehorst heeft te weinig in kunnen brengen om aanspraak te maken op de punten.  Een totale offday om snel te vergeten. Reehorst zal daarom vooral vooruit kijken en de pijlen richten op de punten van volgende week.

Op zaterdag 7 december zal Kesteren te gast zijn in Sporthal Het Riet. Om 15.50 uur zal de wedstrijd starten. Reehorst gaat hierin vol vertrouwen strijden voor de eerste overwinning in de tweede klasse. Publiek is hierbij van harte uitgenodigd om het team te ondersteunen. Kom in grote getale en laat je horen!

Voor de wedstrijd van Reehorst 1 mocht  Reehorst 2 aantreden tegen Keizer Karel. Zij zetten de goede vorm van het veld in de zaal door en wisten na een moeizame start in een leuke wedstrijd weer te winnen met 11 - 18.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie