Reehorst'45 A1 kampioen
Reehorst'45 A1 kampioen bron ckv reehorst

Spannende eindfase van het seizoen voor ckv Reehorst'45 1 en 2

10 maart 2020 om 20:12 Korfbal Deel je nieuws

In een eenzijdige wedstrijd heeft ckv Reehorst'45 verloren van nummer 2 Sparta Nijkerk. De scherpte die nodig was om het de gasten lastig te maken ontbrak.

Het vorige treffen werd in een aantrekkelijke wedstrijd 31-25 voor de ploeg uit Nijkerk en dus waren de verwachtingen voor vandaag (misschien wel te) hoog gespannen. Direct al liet Sparta zien dat ze voor de overwinning kwamen. Na de eerste strubbelingen liepen ze dan ook uit naar een 7-2 voorsprong. Aan Edese kant was het aanvallend erg zoekend, waar de ploeg uit Nijkerk goed gebruik van wist te maken. Met de rust stond er al een 8-16 stand op de borden.

In de tweede helft wist Reehorst beter de oplossingen te vinden, maar genoeg om het nog spannend te maken was het niet. Na een helft die meer gelijk op ging werd een 17-26 eindstand bereikt.

Hiermee is Reehorst de hervatting van de competitie, na twee vrije weken, niet begonnen hoe het gehoopt had. De winnende reeks van voor de competitieonderbreking zal weer opgepakt moeten worden om in deze spannende poule te handhaven.
De ploeg zal alles uit de kast trekken om dit te bewerkstelligen.

Volgende wedstrijd is komende zaterdag uit tegen Duko. Na een matige thuiswedstrijd tegen deze ploeg zal Reehorst gebrand zijn op een goed resultaat. De wedstrijd start om 16.05 uur in Sporthal Triominos Spoorzone in Duiven.

Reehorst 2 won weer overtuigend met 24-14 en en staat op een mooie 2e plek en ontvangt de komende weken ook de koploper nog.

Na het teleurstellende verlies van Reehorst 1 was er gelukkig nog wel een feestje te vieren. Reehorst A1 arriveerde net na de wedstrijd van de selectie in 't Riet en kon daar door de voorzitter gehuldigd worden voor hun kampioenschap!