Helaas geen punten voor Reehorst
Helaas geen punten voor Reehorst pr reehorst

Geen punten voor ckv Reehorst’45 in eerste zaalwedstrijd

28 november 2021 om 23:11 Korfbal Deel je nieuws

ckv Reehorst’45 heeft haar eerste zaalwedstrijd met 26-30 verloren. In een doelpuntrijk duel moest het haar meedere erkennen in Rood-Wit uit Wezep.

De gasten kwamen goed uit de startblokken, maar al snel kantelde Reehorst het spelbeeld. Door doeltreffende aanvallen en een solide verdediging wist de ploeg een mooie 12-6 voorsprong op te bouwen. De gasten begonnen echter ook beter in hun aanvalsspel te komen wat resulteerde in een 16-13 ruststand.

Na de rust bleek het voor Reehorst steeds moeilijker om grip te krijgen op de aanvallers van Rood-Wit. Hierdoor kantelde de score en liep Reehorst een achterstand van 4 punten op, die de rest van de wedstrijd in stand bleef. Uiteindelijk werd er afgefloten met een 26-30 stand op de borden.

Deze wedstrijd deed de Reehorst selectie mee aan een KNKV actie voor Spieren voor Spieren. Voor iedere drie doelpunten konden sponsors 1 euro doneren. De 26 doelpunten leverde deze actie ruim 183 euro op dankzij 34 sponsors.

Het tweede team van Reehorst wist wel te winnen met 24 - 16 en ook deze wedstrijd leverde geld op voor Spieren voor Spieren, ook een mooi bedrag van 97 euro.

De komende weken kan er nog gedoneerd worden want dan hopen Reehorst 6 en de D-teams nog te scoren voor het goede doel.

Echter is hoe de rest van de competitie eruit gaat zien is nog onduidelijk in verband met de coronamaatregelen. Houd de social media van ckv Reehorst’45 in de gaten om hierover op de hoogte te blijven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie