Gratis online yoga in meivakantie

22 april 2020 om 11:07 Nieuws Deel je nieuws

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer ontspanning, zijn er in de meivakantie (27 april t/m 8 mei) gratis yogalessen te volgen via online live-sessies en video’s bij Ahimsa Yoga. Op de maandagochtend om 9.30 uur en woensdagavond om 19.30 uur kan iedereen aanschuiven voor wat meer rust.

Simone van den Boogaart, yogadocent bij Ahimsa Yoga in Ede, vertelt: “Het is duidelijk dat tijdens deze corona-situatie er meer van ons wordt gevraagd. Des te belangrijk om af en toe een stap naar achteren te zetten. Je even losmaken van de soms intense berichten en vragende omgeving. Dan kan je opladen en vanuit frisheid en meer ontspanning er zijn voor je naasten.”

De yogahoudingen zijn laagdrempelig en nodigen uit om op eigen tempo en manier te bewegen. Ervaring of lenigheid spelen geen rol. Simone: “Probeer het gewoon uit. Meld je aan, prik een vast moment en communiceer dat naar je huisgenoten. Voor wat sfeerverhoging, steek een kaarsje aan en laat de wereld even voor wat ie is.”

Meld je aan voor de twee gratis yogaweken via: info@ahimsayoga.eu. Vermeld je naam en e-mailadres. Of bel met Simone: 06-49919068.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie