Natuurworkshop overgang (voor vrouwen)

28 augustus 2020 om 18:45 Nieuws Deel je nieuws

Wat & wanneer
Op zondag 13 september komen yoga en voedingscoaching samen tijdens de natuurworkshop voor vrouwen ‘Opvliegers, wat moet je er mee?!’. Deze workshop is van 10:30 tot 15:00 uur in het Arboretum Oostereng in Wageningen. In de natuur leer je meer over de overgang en krijg je inzicht in je keuzes via de bijzondere combi van kennis over voeding, qigong, zachte yoga en natuur-oefeningen. Deze kleinschalige workshop (max. 8 deelnemers) kost €49.

Overgang
De overgang is een natuurlijk proces, dat leidt tot het einde van de vruchtbaarheid. Het verloop van de overgang is onvoorspelbaar en voor iedere vrouw anders. De ene vrouw gaat er geruisloos doorheen, de ander kan lichamelijke of psychische klachten ervaren.

Mede-organisator en voedingscoach Lianne Wikkerink vertelt: “Als je energiek door de overgang wilt gaan, is het belangrijk om overgangsklachten te (h)erkennen en goed voor jezelf te zorgen. Want hoe fitter je de overgang ingaat, hoe gezonder je erdoorheen komt. Als je al in de overgang bent, kun je met voeding en andere tips meer genieten van deze levensfase vol nieuwe mogelijkheden.”

Inhoud
Ontdek welke voeding bijdraagt aan een betere hormoonbalans en sta stil bij wat er in jouw hoofd, lichaam en leven gebeurt.

“Via qigong en milde yoga verbind je je met jezelf en de natuur. Ervaringsgerichte oefeningen geven je inzicht en ruimte om te experimenteren met je grens, een andere aanpak en een gevoel van (ont)spanning. De solo-tijd geeft ruimte voor bezinning”, legt yogadocent Simone van den Boogaart uit.

Opbrengst
Lianne: ”Wat je meeneemt naar huis is wat je zelf kunt doen om energieker door de overgang te gaan. Gebruik je kennis en inzicht over de overgang en de rol van voeding daarin. Gun jezelf een fijne overgang.”

De natuurworkshop is een samenwerking tussen Simone van ‘Volg je Natuur’ en Lianne van ‘Voeding & Fit’. Meer info en aanmelden via www.volgjenatuur.nu of 06 39 37 43 88.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie