Geslaagd voor ZwemDiploma A
Geslaagd voor ZwemDiploma A Hans Venendaal

Veel geslaagden bij de zwemschool van Sportschool Venendaal

Activiteiten Deel je nieuws

Het was gezellig druk bij “sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. De dag begon nog normaal met de zwemschool zwemlessen – de slippendag/examens bij Karate & Judo en de training bij Fitness. Maar in de loop van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer spannend voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Bij “Sportschool Venendaal” werd het een enorme gezellige drukte – met name bij het Diploma A zwemmen. Rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. Sommige kinderen gaan (jammer genoeg) het hele jaar niet naar een zwembad en dan moet het zomers toch gewoon weer veilig zijn. Dus ……. ouders; ga regelmatig lekker zwemmen met de kinderen!    

Allemaal van harte met dit mooie resultaat.

Geslaagd voor Diploma A zijn; Noam Ridderhof, Batuhan Barutau, Jari Ouwerkerk, Esmay Seynaeve, Naz Mustafa, Hanna Flier, Sem Schut, Micha den Boer, Chiara Crea en Rich Wout.

Geslaagd voor zwem-Diploma B zijn;  Annejet Wolfert, Myrthe Nuhaan, Lucy Nuhaan, Femke Moers, Benthe Joosten, Danique Boerboom, Julian van den Berg, Gerlice Jansen en Jilles Rosendaal.

Tevens is bij de zwemles voor vrouwen een dame geslaagd voor haar A-diploma; van harte met deze bijzondere prestatie.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.  Ook is er zwemles voor kinderen met ‘karakter’.

Op sommige dagen/lessen kan ‘direct’ gestart worden. Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

Geslaagd voor ZwemDiploma B
nogmaal A
nogmaals B
advertentie