Win een opruimcoach voor 1 dag via de Wereldwinkel

11 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Deze maanden staat het thema “Opbergen” centraal bij de Wereldwinkels. Bij de winkel aan het Maandereind in Ede vind je o.a. manden, kleine doosjes, tassen en shoppers. Als handige 'opbergers' voor je spullen en om je interieur mee op te frissen.

Kun je wel wat extra opruimhulp gebruiken? Doe dan mee met onze actie en win een opruimcoach.

-> Februari actie: win een opruimcoach voor een dag

Slibt je huis vol met tijdschriften, verdwijnt je bureau onder de papieren en ben je al

maanden je telefoonoplader kwijt? Tijd voor orde in de chaos! En wie kan je daar beter bij helpen dan een opruimcoach… Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Vertel op www.wereldwinkels.nl waarom jij een opruimcoach kunt gebruiken en wie weet komt Inezhelpt.nl bij jou langs! De actie loopt tot en met 27 februari.

-> Fairtrade

De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

www.wereldwinkels.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie