Expositie fotoclub Oog en Optiek in Huis Kernhem

Activiteiten

Van 8 tot en met 23 maart is de foto-expositie ‘De regionale fotoclub’ van fotoclub Oog en Optiek in Huis Kernhem te bezichtigen. Oog en Optiek heeft drie drijfveren: diversiteit, verbetering en plezier; de volgorde hiervan is willekeurig. Een groot aantal leden doet aan de expositie mee. Ieder met een set van twee of drie samenhangende foto’s. In overeenstemming met de eerste drijfveer is er geen centraal thema of onderwerp: de leden zijn vrij gelaten. Er is per inzender wel samenhang, maar er is bewust geen directe samenhang over de sets heen. De leden inspireren elkaar op clubavonden met hun werk. Ze zoeken dit jaar iets meer dan normaal de uitersten en daarin proberen ze dan steeds beter te worden.

Het elkaar inspireren, het gaandeweg verbeteren en het steeds beter leren kijken, hopen de leden ook op de bezoekers over te kunnen brengen. Dat heeft veel en heel diverse foto’s opgeleverd. In deze prachtige expositieruimte hangen ongeveer vijftig foto’s die samen de prestaties van een grote, regionale fotoclub laten zien. Oog en Optiek is een club met ruim veertig leden uit de wijde regio, van Barneveld tot en met Doodewaard en van Scherpenzeel tot en met Renkum. Twee keer per maand is er een clubavond in de Schakel in Lunteren. Daar laten de leden zich inspireren door elkaars werk en door externe sprekers en besprekers.

De officiële opening van de expositie is op zaterdag 8 maart om 15.00 uur. De expositie is verder geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur, alleen op zondag 16 maart van 14.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

www.huiskernhem.nl

advertentie