Nieuwe voorstellingen Poppentheater De Toverbezem

12 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Poppentheater De Toverbezem speelt in haar eigen theater aan de Nachtegaallaan in Ede de voorstelling “Jan Klaassen en Katrijn en Kroki de Krokodil !!!”

Met Jan Klaassen en Katrijn is het altijd weer een feestje in de poppenkast. Ook dit keer wordt het ouderwetse poppenkastspel aangevuld met toneelspel.

Het verhaal speelt zich af in en om het huis van Jan Klaassen en Katrijn. Jan wordt door Katrijntje aan het werk gezet en moet boodschappen doen want het voorjaar komt eraan en Katrijn wil eens flink aan de poets. Maar Jan is het boodschappen lijstje vergeten en komt met hele andere dingen thuis, alleen maar lekkere dingen! Wel slim van hem, hij heeft voor zijn Katrijntje een bloemetje gekocht. Katrijn is nu wel een beetje boos, moet ze nu de vloer schrobben met kauwgomballen ……. en de keuken schoonmaken met chipjes en ……… . Jan wordt weer op pad gestuurd om schoonmaakspullen te kopen en Katrijntje gaat haar nieuwe bloemetjes in de tuin zetten en dan ontdekt ze iets heel ergs. Alles in de tuin ligt op z’n kop en een kapotte bezemsteel…wat is hier gebeurd? Wie heeft dat nu gedaan? Agent Snorremans heeft wel een idee….het komt door de storm…..of is er toch iets anders gebeurd…..

Wil je weten hoe dit komt en natuurlijk hoe dit afloopt ga dan naar één van de voorstellingen kijken van Jan Klaassen en Katrijn en Kroki de Krokodil.

Deze zijn op:

Woensdag 5, zaterdag 8, woensdag 12, vrijdag 14, zondag 16, woensdag 19, woensdag 26 en zaterdag 29 maart, zaterdag 6, woensdag 9, woensdag 23 april en in de meivakantie op woensdag 30 april , donderdag 1 mei en vrijdag 2 mei van 14.30 uur - 16.00 uur

De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families, iedereen is er van harte welkom.

Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers te drinken en te snoepen en daarna wordt er weer geknutseld. Het wordt een gezellige middag en alle kinderen gaan in ieder geval met een leuke knutsel naar huis…..die iedereen in zijn billen kan bijten…

Reserveren of meer informatie is mogelijk via www.detoverbezem.nl of via 0318-614865.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie