Workshop 'Emotie in Beeld'

Activiteiten

Vanuit de praktijk voor kunstzinnige therapie Vitaalkunst te Wageningen geeft Mirte Bouter een boetseerworkshop over emoties. Je leert in deze workshop je emoties in beeld te brengen door middel van het materiaal klei. Emotie laten spreken, emotie herkennen en hoe ziet een emotie er uit. Je zult meer ontdekken over de mogelijkheden met klei, hoe de verhoudingen van een lichaam zijn en hoe emoties er uitzien/hoe je ze op deze wijze herkent.

Iedereen is welkom of u/jij nu wel of geen ervaring heeft met boetseren met klei. De Workshop wordt gehouden in groepsverband, zodat je naar elkaars werk kunt kijken en je merkt dat ieder werk uniek is.

De workshop wordt gegeven door Mirte Bouter; zij is stagiaire bij Vitaalkunst en volgt de opleiding creatieve therapie beeldend aan de Hogeschool Utrecht. De workshop bestaat uit een ochtend van 2,5 uur waarbij je leert hoe je in contact komt met diepere lagen in jezelf; je gaat open staan voor je gevoel en je leert emoties te herkennen en hier op te reageren. Deze workshop vindt plaats op 3 april van 9:30 tot 12:00. De kosten: 15 euro.

advertentie