Nieuwe Burendag in de Ouderkerkse dorpskern

18 september 2017 om 00:00 Activiteiten

In korte tijd hebben een allerlei nieuwe ondernemers zich in het voormalig Rabobankpand aan de Dorpsstraat, Kerkstraat en de Korendragerstraat gevestigd. De troosteloze aanblik van leegstand in de dorpskern is ingeruild voor een grote verscheidenheid aan initiatieven die Ouderkerk weer kleur geven!

Op 23 september is het Burendag en stellen we u graag voor aan deze 'nieuwe buren' tijdens een blokje om rond het 'voormalig Rabobankpand'. Zoals bij een echt buurtfeest doen alle buren gezellig mee, draagt iedereen op zijn eigen manier bij om er een leuke middag van te maken en proberen we de buurt beter te leren kennen!

Bij het weekend hoort een krantje! Sprey biedt u speciaal voor deze burendag de zaterdagversie van het Parool aan. Met de krant onder de arm schuiven we aan bij de buren, want tijdens voorgerecht in de 'running lunch' ontdek je de lekkernijen van Delicatessenzaak Ambrozijn (sinds een week geopend) en proef je drie heerlijke kaasjes van topniveau! Na het voorgerecht gaan weer naar buiten. Stomerij en Kledingreparatie Sterren helpt om je kleding weer stormproef te maken! Je ontvangt vandaag 15% korting op je kledingreparaties. Trek in het hoofdgerecht? Maak kennis met Marcel Korlaar Kwaliteitsvishandel (ook sinds een week geopend!). Je haalt hier een heerlijk portie kibbeling met saus naar keuze of warmgerookte zalmlende die je op een bordje kunt meenemen naar de overburen van Pop-up Grand Café DE BANQ. Binnen ligt bestek voor klaar en kunt u kiezen of u 'Nieuwe Burendag' viert met een glas Pouilly Fuissé- Chardonnay (2015) Domaine les Vieux Murs, de kakelverse KEK! Special, de KEK! Witte Hop of gewoon een frisje. Heb je na dit alles nog een leuk cadeau nodig voor je eigen buren, of jezelf? StudioBELS geeft je op burendag een korting van 15% op een artikel naar keuze.

Kom ook en loop gezellig een blokje om! Haal jouw Nieuwe Burendag- strippenkaart voor slechts €10,- bij Delicatessenzaak Ambrozijn, Marcel Korlaar Kwaliteitsvishandel of bij Pop-up Grand Café DE BANQ en ontdek de nieuwste hotspots van Ouderkerkse dorpskern in het voormalig Rabobankpand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie