Uitnodiging Ouder-Amstel Ondernemers Event

26 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Het jaarlijkse Ouder-Amstel Ondernemers Event staat weer voor de deur. Als organisatie zijn we erg enthousiast over het thema, de locatie én de sprekers gedurende deze bijeenkomst. Duurzaamheid begint lokaal!.

Op donderdag 9 november zijn alle ondernemers (vooraf aanmelden) uit Ouder-Amstel en omstreken vanaf 17.00 uur welkom op locatie Zuidpark (voormalig V&D kantoor) aan de Spaklerweg 50-52 te Amsterdam. Zuidpark staat voor duurzaamheid in woord en daad. Naast informatie over het ontstaan van en de gedachte achter Zuidpark kan men zich tevens aansluiten bij de rondgang.

Om 19.00 uur start het 2e deel van deze avond; een inspirerende presentatie door Helga van Leur (voormalig weervrouw van RTL) over de invloed van ons gedrag op het (ondernemers)klimaat.

De avond wordt voorzien van voldoende hapjes en drankjes en naast deze bijzondere en interessante onderwerpen is er uiteraard ook voldoende gelegenheid tot netwerken.

Nieuwsgierig? Geïnteresseerd? Ben je ondernemer in Ouder-Amstel en/of omstreken? Meld je dan snel aan via onze site: www.ovoa.nl en ga naar activiteiten.

Deelname is gratis.

Vooraf aanmelden is verplicht.

Bestuur Ondernemersvereniging Ouder-Amstel - OVOA

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie