Afbeelding
Sportservice Ede

Vakantieactiviteiten voor alle jeugd en jongeren in gemeente Ede

16 april 2021 om 11:03 Activiteiten

EDE Voor alle jeugd en jongeren in de gemeente Ede is voor de komende meivakantie een speciaal programma aan activiteiten samengesteld waar volgens de organisatie ,,sport, cultuur, spel en gezelligheid de hoofdtoon voeren”. Cultura, Sportservice Ede en Malkander hebben de handen ineengeslagen om een aanbod aan activiteiten aan te bieden voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar.

De drie organisaties vinden het belangrijk om leuke activiteiten te bieden aan de jeugd ondanks dat het coronavirus nog aanwezig is tijdens de meivakantie. Tijdens deze dagen is er ruimte voor bijvoorbeeld sporten, samen buiten spelen of leren trommelen.

HUUBTV! EN VOSSENJACHT Goochelaar Huub Cooijmans presenteert woensdag 5 mei de HuubTV! De goochelshow waarin de kijkers bepalen wat er gebeurd. In deze interactieve familievoorstelling in het Slijpkruikpark (De Ruyterstraat) staat de keuze van de kijkers centraal. De voorstelling is voor alle leeftijden. Voor kinderen van 6 tot 10 jaar wordt er een vossenjacht georganiseerd op 7 mei. 

VISSEN EN KIDS BOOTKAMP Kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar kunnen 4 mei vissen bij visvijver De Rosfles in Harskamp. Deze activiteit wordt in samenwerking met HSV de Goudwinde georganiseerd. Eveneens wordt in samenwerking met WOEST training voor jeugd en jongeren van 7 tot 16 jaar een Kids Bootkamp georganiseerd. Aanmelden voor deze activiteiten kan tot maandag 3 mei op deze website. 

ORANJE EVENT Van 5 tot en met 7 mei zijn er verschillende activiteiten van het Oranje Event. Er is een kick-off, een dagactiviteit en een avondprogramma. Iedereen heeft de keuze om drie dagen of per activiteit mee te doen. De organisatie vraagt om een vrijwillige bijdrage om het programma mogelijk te maken. Aanmelden voor het OranjeEvent kan via de website van Malkander Ede.

Meer informatie en een compleet overzicht van alle activiteiten is te vinden op de websites van Cultura, Sportservice Ede en Malkander. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie