Feest van Licht
Feest van Licht Henri Doornbos

Feest van Licht voor Zuid-Afrika in De Ontmoetingskerk in Ede

23 mei 2022 om 12:24 Activiteiten

EDE Op vrijdagavond 27 mei organiseert De Ontmoetingskerk in Ede een Feest van Licht voor Zuid-Afrika. Dat doen zij in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl. De opbrengst van de avond is bestemd voor betere opvang en onderwijs voor kinderen in Zuid-Afrika.

,,Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Alies Haveman namens De Ontmoetingskerk.”

HET FEEST Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland onder andere bekend werd met haar nummer ‘Jezus Overwinnaar’. De avond vindt plaats in De Ontmoetingskerk aan de Zuilestein 1) en start om 20.00 uur en duurt tot 22.30 uur inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar en shoppen voor het goede doel. Inloop is vanaf 19.30 uur.

OPBRENGST De organisatoren willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/ede in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie