Songs from the Heart in actie tijdens een optreden
Songs from the Heart in actie tijdens een optreden A. Tijdeman

Zingende mannen welkom bij open repetities

30 maart 2023 om 16:22 Activiteiten Deel je nieuws

Het gemengd koor Songs From The Heart zingt over leven, liefde, licht en vrede. Muziek uit verschillende culturen, liederen in verschillende talen. 

Anadya Kock-Wouters, de bevlogen dirigente van het koor, vertelt: ‘Songs from the Heart is een koor waarin harmonie belangrijk is. Harmonie en saamhorigheid in het zingen en in de omgang met elkaar, daardoor ontstaat een mooie klank. Ook al zijn we allemaal verschillend, de muziek wordt door elk koorlid gewaardeerd en we ervaren allen de ontspanning van het zingen.’

De maand april is door het koor uitgeroepen tot Open Repetitie-maand voor Mannen. Anadya Kock-Wouters legt uit: ‘De afgelopen tijd is het koor flink gegroeid. Het bestaat nu uit meer vrouwen dan mannen. Om meer balans tussen de stemgroepen te krijgen zijn we nu op zoek naar mannen die willen zingen. De gehele maand april zijn mannen van harte welkom om met ons mee te komen zingen. En met mannen bedoelen we alle mensen die bas of tenor kunnen zingen.’ De repetities zijn elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in De Hoge Born, Bornsesteeg 87 te Wageningen. 

Zoals één van de mannen uit het koor het verwoordt: ‘Zingen ontspant, het maakt mijn hoofd leeg. En samen in harmonie zingen geeft een fantastische energie. Ik kijk steeds uit naar de dinsdagavond.’ 

Songs from the Heart treedt enkele keren per jaar op. Wil je meer over het koor weten, kom dan op dinsdagavond 19.30 uur naar een repetitie, kijk op songsfromtheheartkoor.nl of stuur een berichtje naar  info@songsfromtheheartkoor.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie