Afbeelding
Pathé Ede

Oproep: wie verdient een ‘avond genieten’?

28 november 2023 om 08:30 Activiteiten

EDE De redactie van Ede Stad.nl is op zoek naar iemand die het verdient om eens lekker een avondje uit te gaan en daarbij ook een heerlijk diner en een drankje kan gebruiken.

Samen met Pathé Ede en restaurant De Beren in Ede stellen we namelijk een mooie prijs beschikbaar. De winnaar of winnares gaat, samen met vijf anderen, naar het ruim twee uur durende live-muziekspektakel ‘Het Nederlands Film Orkest: Gala van de Filmmuziek’ dat op vrijdag 12 januari in Pathé Ede wordt uitgevoerd. Restaurant De Beren, gelegen tegenover Pathé, stelt daarbij ook nog zes driegangendiners beschikbaar.

Ken jij een persoon, stel of gezin uit de gemeente Ede dat het verdient om eens een avond flink in de watten gelegd te worden? Bijvoorbeeld omdat hebben gehad. Of omdat ze altijd voor je klaar staan. Mail de namen, woonplaats, contactgegevens en een korte motivatie naar ede.stad@bdu.nl, onder vermelding van ‘avond genieten’. Dit kan tot en met zondag 10 december 2023.

Als kers op de taart interviewen we de winnaars voor een artikel met foto in Ede Stad. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop is hier te vinden.

Bekijk hier het interview met de winnares van vorig jaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie