E.J. Bos Diervoeding in Ederveen loopt voorop op het gebied van diervoeding.
E.J. Bos Diervoeding in Ederveen loopt voorop op het gebied van diervoeding. Ted Walker

Werken aan voer voor de toekomst bij E.J. Bos Diervoeding in Ederveen

19 september 2023 om 18:16 Baan Dichtbij

EDERVEEN Welkom in de wereld van de productie van diervoeding. Een moderne en duurzame wereld, met optimale aandacht voor dier, klant, duurzame energie en de transities in de agrarische sector. E.J. Bos Diervoeding in Ederveen loopt zelfs voorop in de ontwikkelingen op de markt.

De volledig geautomatiseerde diervoederfabriek, die produceert voor de varkenssector, de pluimveesector, de rundveesector en hobbyboeren, is een echt familiebedrijf. ,,We bestaan meer dan 125 jaar.”

UITBREIDING ,,Met zeventig medewerkers produceren we zo’n 350.000 ton voer per jaar. Van een regionale speler is E.J. Bos Diervoeding uitgegroeid tot een belangrijke leverancier voor heel Nederland.”

In 2005 werd een nevenvestiging in Wijk bij Duurstede geopend en sinds drie jaar draait er ook voerproductie in het Overijsselse Den Ham. ,,Om de volgende stap in de productie van voer voor de toekomst te zetten, volgt er volgend jaar uitbreiding in Ederveen.”

Veel ontwikkelingen, en dus ook meer mensen nodig. De medewerkers zoeken versterking van een procesoperator (bijsturen en plannen van het geautomatiseerde productieproces en het beladen van de bulkauto’s), een service-/besturingstechnicus (onder andere projectbegeleiding en onderhoud van onze installatie) en een junior financieel controller (onder andere opstellen van financiële/management rapportages en verwerken van facturen). 

INNOVEREN ,,E.J. Bos Diervoeding vormt een platte organisatie. Daarom liggen de verantwoordelijkheden laag in de organisatie, met veel vrijheid in het individueel functioneren. We zoeken medewerkers die vakinhoudelijk sterk zijn. En uiteraard is affiniteit met de agrarische sector een pre. Omdat we direct aan de veehouders leveren, is er met hen een hechte persoonlijke relatie. Daarbij hoort ook een stuk voorlichting.”

Je bent van toegevoegde waarde voor de continue verbeterprocessen die we als team uitvoeren binnen E.J. Bos Diervoeding. Innoveren stopt hier nooit. ,,Duurzaamheid en onze klanten voorzien van optimale diervoeding zijn onze grootste speerpunten. Zo hebben we behoorlijk geïnvesteerd in zonne-energie. Dankzij een zonnepark in eigen beheer produceren we CO²-neutraal. Als één van de eersten in onze sector.”

Smaakt dit naar meer? Neem dan vrijblijvend contact op voor een meeloopdag of voor meer informatie over de vacatures van procesoperator en service-/besturingstechnicus met Arjan van de Weerd (0318-57 81 84) en voor de vacature van junior financieel controller met Erik Passchier (0318-57 81 89). Zie ook www.ejbos.nl/vacatures. (Open) sollicitaties zijn welkom op personeel@ejbos.nl of Ribesstraat 5, 6744 XA Ederveen.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie