Coffee@Work zoekt een medewerk(st)er klantenservice en een koffiebezorger.
Coffee@Work zoekt een medewerk(st)er klantenservice en een koffiebezorger. Ted Walker

Kom ook werken bij de Coffee@Work familie. Alsof je even thuis bent

28 november 2023 om 10:06 Baan Dichtbij

EDE Zullen we een bakkie doen? Even een goede kop koffie om te relaxen om met je collega, vriend of vriendin bij te praten. We herkennen het allemaal wel. Bij Coffee@Work is dit dagelijkse kost. Het enthousiaste team biedt de complete oplossing voor koffie op jouw werk. Voor bedrijven, scholen, instellingen en meer. Bij de Edese koffiefamilie is plek voor een medewerk(st)er klantenservice en een koffiebezorger. Iets voor jou?  

Mede-eigenaar en Algemeen directeur Ronny Aarts over ‘zijn’ Coffee@Work: ,,Met ons team van medewerkers werken we sinds kort vanuit een fonkelnieuw pand, in de gezelligste huiskamer van Nederland. Ons team is hecht, open en heeft een grote mate van betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk dat zowel de klanten als medewerkers zich bij ons thuisvoelen. Samen het gevoel laten ervaren dat je ‘even thuis bent’.”

Coffee@Work levert als koffie-expert heerlijke, duurzame en betrouwbare professionele koffieapparatuur op maat: ,,Wij onderscheiden ons door een grote mate van klantgerichtheid. De servicelat ligt hoog. Voor iedere koffiewens bieden wij een oplossing. En daar hebben we jou voor nodig.”

KLANTENSERVICE
,,Als medewerk(st)er klantenservice/receptie (28 uur per week) ben je, samen met nog een collega, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt ze de weg te vinden door de organisatie met al hun vragen en wensen. Daarnaast houd je ook de (order)administratie en onze klantsystemen goed up-to-date. Je staat de klanten die ons bezoeken op een vriendelijke wijze te woord, en biedt ze natuurlijk een uitstekende kop koffie aan.”

KOFFIEBEZORGER ,,Als koffiebezorger (maximaal 16 uur per week) bezoek je onze klanten volgens een vastgestelde route en bezorg je onze artikelen op de plaats waar de klant dat wil. Daarnaast, sta je de klanten die je bezoekt op een vriendelijke wijze te woord en ben je voor hen een luisterend oor, zodat we onze dienstverlening nog beter af kunnen stemmen op de wensen van onze klanten. Deze baan is misschien leuk voor iemand die gepensioneerd is, gastvrij is en graag nog wat dagen wil werken. De deur staat voor je open.”

Wil jij ook bij de koffiefamilie van Coffee@Work horen? Stuur dan je motivatie met CV of Linkedin-profiel naar René Rijpkema: rrijpkema@coffeeatwork.nl T: 0342-450632. Wil je eerst meer weten over Coffee@Work? Je bent welkom in de gezelligste huiskamer van het land. De koffie staat klaar. Maak gerust een afspraak. Kijk voor meer informatie en de uitgebreide vacatureteksten op de website.

Dit artikel is onderdeel van vacatureplatform Baandichtbij.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Coffee@Work zoekt een medewerk(st)er klantenservice en een koffiebezorger.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie