Afbeelding
Ted Walker

Hulpdiensten brengen eerbetoon bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

23 april 2020 om 20:37 Corona Coronavirus

EDE De regionale hulpdiensten hebben vanavond het personeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei een hart onder de riem gestoken. De brandweerlieden, politiemedewerkers en ambulancedienst brachten vanavond bij Ziekenhuis Gelderse Vallei met diverse voertuigen een eerbetoon aan het Edese ziekenhuis. Naast de hulpverleners was ook burgemeester Verhulst aanwezig.

Met brandweerslangen was een groot hart gevormd en aan een hoogwerker hing een spandoek. Dat werd begeleid door een hartelijk applaus. Bij de actie waren de brandweerposten van Ede Centrum, Ede Stadspoort, Ederveen en ook Barneveld betrokken, net als politie en ambulancedienst.

De actie was bedoeld als verrassing, maar was al uitgelekt voordat de actie begonnen was. Personeel van het ziekenhuis stond de hulpdiensten dan ook al op te wachten voor de ingang van het ziekenhuis. 

Burgemeester Verhulst zocht het hoger op om zijn dank uit te spreken. Vanuit de hoogwerker van de brandweer bedankte hij het verplegend personeel voor hun harde werk.

Bron video: Ted Walker

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie