Afbeelding
Pixabay

Nieuwe corona snelteststraat in Ede

27 oktober 2020 om 06:15 Corona Coronavirus

EDE Aan de Voltastraat 5 in Ede gaat vandaag een nieuwe corona snelteststraat open. ,,We gaan COVID-19 testen afnemen en daarvan wordt binnen 15 minuten de uitslag bekend”, meldt het bedrijf sneltestoplocatie.com dat de teststraat heeft opgetuigd.

De teststraat aan de Voltastraat is een testlocatie voor particulieren. ,,Tevens is onze mobiele bus in de regio actief om bij bedrijven testen af te nemen. We helpen op deze manier bedrijven doordat ze snel kunnen testen en snel duidelijkheid hebben over besmettingen binnen betreffende organisatie.”

,,Een corona sneltest locatie bij uw bedrijf zorgt dat uw medewerkers snel en accuraat getest kunnen worden, met door het OMT goedgekeurde sneltesten”, aldus het bedrijf. ,,De door ons gebruikte sneltest (Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test) is goedgekeurd door het Outbreak Management Team (OMT). U bent daardoor verzekerd van de beste kwaliteit sneltest.” Meer informatie over de sneltest is hier te vinden.

Bedrijven die hun werknemers willen laten testen op corona kunnen zich online aanmelden. De mobiele testbus van sneltestoplocatie.com komt dan naar het betreffende bedrijf om de test af te nemen. Kijk hier voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie