Afbeelding
Dierenambulance Gelderse Vallei

Dierenambulance danst Jerusalema Challenge: ‘Signaal van hoop’

6 november 2020 om 16:30 Corona Coronavirus

EDE De Jerusalema Challenge, je kunt er niet meer omheen. De danstrend van dit moment, bedoeld om de zorg een hart onder de riem te steken, is een hit op internet. In Ede zijn er ook diverse versies opgenomen, zoals door Dierenambulance Gelderse Vallei. Bekijk de video onderaan dit artikel.

De challenge is gemaakt op de beat van de Zuid-Afrikaanse DJ ‘Master KG’ en het dansje is bedacht door een groep Angolese jongeren. Het lied ‘Jerusalema’ is een ode aan de stad Jeruzalem. De Zuid-Afrikaanse artiest vindt dat iedereen voor eenheid naar de Israëlische hoofdstad moet kijken, zeker in tijden van corona. De challenge is inmiddels wereldwijd door vele miljoenen mensen gedanst en op sociale media geplaatst. 

En dus ook door medewerkers van Dierenambulance Gelderse Vallei. ,,Het is een dans die staat voor hoop in deze moeilijke tijd. Een groot aantal van onze vrijwilligers heeft meegedaan aan de Jerusalema challenge. Grote dank aan ons zorgpersoneel dat elke dag hard werkt voor de mensen die getroffen zijn door het virus! Ook wij gaan door tijdens deze pandemie, 24 uur per dag. Voor de (wilde) dieren en de mensen die van hen houden. Door deze challenge ook met onze vrijwilligers te doen, willen wij ons medeleven en onze steun betuigen aan mensen die het moeilijk hebben.”

In de gemeente Ede werd de dans al uitgevoerd en geplaatst door onder anderen personeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei, van Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie en door de kinderen van CNS De Triangel uit Lunteren.

Bron video: Dierenambulance Gelderse Vallei

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie