Afbeelding
Warmtebedrijf Ede
De specialist

Warmteraad op zoek naar vrouwen

12 april 2022 om 14:18 Duurzaamheid

EDE Warmtenetten zijn een belangrijke oplossing voor het aardgasvrij maken van de bebouwde omgeving. Het is logisch dat daar vragen over zijn. Vragen over de tarieven, de aanleg van het warmtenet, aansluiten, de bronnen, enzovoorts. Soms is er zelfs de wens om met Warmtebedrijf Ede mee te denken... En dat kan!

Of u nu klant bent of niet, elke twee weken zit Warmtebedrijf Ede voor u klaar tijdens haar digitale spreekuur. Aanmelden kan via www.warmtebedrijfede.nl/spreekuur. Langskomen en alles te weten komen over het warmtenet kan ook. Houd www.warmtebedrijfede.nl in de gaten voor de Open Dagen.

Warmtebedrijf Ede heeft haar klanten op nummer één staan. Het is noodzakelijk dat zij meedenken en adviseren. Om die reden is een jaar geleden de Warmteraad opgericht, bestaande uit 8 leden die jaarlijks 4 tot 6 keer bijeenkomen.

Waarom zijn deze klanten lid geworden van de Warmteraad? Manfred: ,,Er hangt een sfeer waarin in principe alles gezegd en gevraagd kan worden. Wat er gezegd wordt binnen de Warmteraad blijft vertrouwelijk. Meestal horen wij zaken als eerste en kunnen we daar iets van vinden. Goed dat Warmtebedrijf Ede wil horen wat er leeft en speelt bij klanten.”

Ook de directeur van Warmtebedrijf Ede, Valentijn Kleijnen is een aantal keer aangeschoven bij de Warmteraad: ,,Er komen fijne, praktische tips uit voort, die we gebruiken om onze service te verbeteren, maar er worden ook kritische vragen gesteld. De leden zijn een klankbord bij nieuwe ideeën en voor onze communicatie. Welkome feedback, zoals op de verbruikskostenoverzichten die onze klanten ontvangen, daar doen wij ons voordeel mee!”

DUURZAAMHEIDSBUDGET De Warmteraad beschikt over een jaarlijks duurzaamheidsbudget van 5.000,- euro waarmee initiatieven voor een duurzaam en leefbaar Ede worden gestimuleerd. De Warmteraad is op zoek naar goede ideeën: denk bijvoorbeeld aan het groener en duurzamer maken van uw wijk. U kunt uw suggesties doorgeven via warmteraad@warmtebedrijfede.nl

LEDEN GEZOCHT Tijdens de laatste vergadering merkten de leden terecht op dat de Warmteraad op dit moment uitsluitend uit mannen bestaat. Heeft u affiniteit met de collectieve duurzame warmtevoorziening? Bent u zelf klant van Warmtebedrijf Ede en heeft u goede adviezen en kritische vragen aan ons? Meld u dan aan! De Warmteraad verwelkomt graag nieuwe leden, waaronder vrouwelijke leden.

Informatie: www.warmtebedrijfede.nl/warmteraad 

Dit artikel wordt u aangeboden door Warmtebedrijf Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie