Afbeelding
WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley

Tweede editie van Online Banenmarkt Regio Foodvalley

30 maart 2021 om 06:30 Economie

EDE Werkgevers en werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Foodvalley kunnen op dinsdag 6 april weer deelnemen aan een online banenmarkt. Het wordt de tweede editie van de banenmarkt. Zoek je een baan of een nieuwe medewerker? Open LinkedIn, zoek naar ‘Online Banenmarkt Regio Foodvalley’ en word lid. De online banenmarkt duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is een besloten platform op LinkedIn waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel vervolgafspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een pitch, sollicitatievideo of persoonlijk CV.

KANSEN Tijdens de eerste editie werden er al matches gemaakt. Manager WSP Jan Hondebrink licht toe: ,,In deze tijd is dit een goed middel om simpel contact te maken. De besloten groep heeft al ruim 730 leden en we weten van drie werkgevers dat ze een nieuwe collega hebben gevonden tijdens de eerste editie. Dat is toch geweldig. Het biedt een extra platform voor werkgevers om hun vacatures kostenloos onder de aandacht te brengen waar werkzoekenden direct op kunnen reageren. Voor werkzoekenden is het een mooi podium voor een pitch of een cv.’’

De Online Banenmarkt Regio Foodvalley is toegankelijk voor iedereen. De enige voorwaarde is dat je een actueel LinkedIn-profiel hebt. Deze banenmarkt is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Foodvalley.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie