Initiatiefnemer Gert van der Kuij (rechts) met enkele oude bekenden.
Initiatiefnemer Gert van der Kuij (rechts) met enkele oude bekenden. Gert van der Kuij

'Opkomst reünie Kuul en Spil overweldigend'

14 oktober 2019 om 12:41 Evenementen

WEKEROM ,,De opkomst was met bijna driehonderd bezoekers overweldigend.'' Met die woorden blikt initiatiefnemer Gert van der Kuij, Edenaar en oud-Wekerommer, terug op de reünie die zaterdagavond werd gehouden in Kulturhus Wekerom. Speciaal voor de 'jonge ouderen' die bijna veertig jaar geleden uitgingen in de toenmalige dorpshuizen De Kuul in Wekerom en De Spil in Harskamp.   

,,Het was echt gezellig met heel veel oude bekenden'', meldt een opgetogen Van der Kuij. Hij organiseerde de volgens hem vlekkeloos verlopen reünie met hulp van Wekerommer Jan Mulder, beheerder Anja Geijtenbeek van Kulturhus Wekerom en haar man Jan.

Bekende dj's van destijds Jan Borgers en Charles Nebig draaiden muziek uit de jaren zeventig en tachtig. Speciale gast was Hans van Holland, oud-beheerder van De Kuul. Ook oud-eigenaren Bas en Henny Bos van het voormalige café/cafetaria De Smulpaap in Wekerom waren van de partij. Een speciale vermelding is er voor oud-Wekerommer Wout Kennis, die overkwam uit Denemarken. ,,Al met al een zeer geslaagde avond'', besluit Van der Kuij.

Afbeelding
Afbeelding
Oud-beheerder Hans van  Holland (links) van dorpshuis De Kuul met voormalig eigenaar Bas Bos van cafetaria De Smulpaap.
Afbeelding
DJ Jan Borgers.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie