Salman Ezzammoury exposeert bij Natuurcentrum Veluwe
Salman Ezzammoury exposeert bij Natuurcentrum Veluwe Natuurcentrum Veluwe

Expositie 'VRIJHEID: vieren, herdenken en doorgeven' van Salman Ezzammoury bij Natuurcentrum Veluwe

31 augustus 2020 om 08:42 Evenementen Deel je nieuws

In september, oktober en november verzorgt de Edese beeldend kunstenaar en fotograaf Salman Ezzammoury in de heemtuin van Natuurcentrum Veluwe in Ede een openlucht expositie met als onderwerp 'VRIJHEID: vieren, herdenken en doorgeven'. 

De expositie zal geopend worden door Hester Veltman, wethouder kunst en cultuur in Ede en omlijst met een optreden van stadsdichter Larissa Verhoeff. Vanwege de coronamaatregelen is de officiële opening alleen toegankelijk voor genodigden.

De expositie gaat over vrijheid in het algemeen, sporen van oorlog, onderdrukking van vrouwen, feminisme, homohaat, holocaust, en het overwinnen van vrijheid. Er zullen meer dan 20 werken van het formaat 1 x 1 meter in de tuin van Natuurcentrum Veluwe te zien zijn. Kunstenaar Salman Ezzammoury is (onder voorbehoud) zelf aanwezig op  5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 en 27 september  van 12.00 tot 17.00 uur én op afspraak. 

Adres: Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a Ede (a.u.b. parkeren op het grote parkeerterrein na het vee-rooster)

Openingstijden: Dinsdag t/m Zondag  11.00 uur – 17.00 uur  Expositie in de tuin is te bezichtigen tussen zonsopgang en zonsondergang. In de schoolvakanties is het natuurcentrum ook op maandag geopend.

Voor meer informatie zie www.salmanezzammoury.com en www.natuurcentrumveluwe.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie