Afbeelding
Mark Nieuwkoop

Blije gezichten bij de prijsuitreiking van de Ede Stad zomerpuzzel

Evenementen


EDE Blije gezichten vrijdagmiddag bij de jaarlijkse prijsuitreiking van de zomerpuzzel van Ede stad. Ook dit jaar liep het weer storm bij de deelnemende winkels. ,,Gemiddeld zijn er zo’n driehonderd oplossingen bij iedere deelnemer ingeleverd’’, vertelt Frans de Kleuver van BDUmedia, de uitgever van onder andere Ede Stad.

Eén van die oplossing werd ingeleverd door Ellen Brouwer. Zij won een waardebon van Zorgtotaal. ,,Ik doe al jaren mee’’, zo vertelt de winnares. ,,Vorig jaar won ik niets, maar de jaren daarvoor viel ik vaker in de prijzen. Ik vind het heerlijk, dat puzzelen. Het boekje lag al die tijd op tafel en in een verloren moment ging ik er lekker voor zitten om vervolgens heerlijk op de fiets de oplossing weg te brengen.’’

’IK HEB NOG GEEN AUTO’ Elise Schiotling deed voor het eerst mee en viel met haar neus in de boter, want zij won twee prijzen; een cadeaubon van het cadeauhuis en een waardebon van ABC autobandencentrum. Met de winst van de bonnen viel niet alleen Elise met de neus in de boter; ,,Ik heb nog geen auto’’, zegt ze lachend. ,,De waardebon van ABC Autobandencentrum geef ik dus aan mijn vader.

WINNAARS Naar Ellen en Elise vielen de volgende mensen in de prijzen. Vleesbon Slager Kaasboer Poelier Het Schaffelaartje, Dhr Lantinga, Ede. Schoenenbon Maxlito Shoes, Henny Valkenburg, Ede. Twinkle Juweliers Cadeaubon, Caroline van Reenen, Ede. Dekbed Ballast Bed & Textiel,  J. van Trierum, Lunteren. Taartbon Echte Bakker van der Veer, Henri van Roekel, Wekerom. Vishuis Ede Cadeaubon, Mevr. Wierenga - Reenders, Ede. Cadeauhuis Ede kadobon, Elise Schiotling, Ede. Ergonomisch kussen Bedding Slaapcomfort, G.S van Harn, Ede. Bloembollenpakket Welkoop Ede - Wekerom, Carola Breen, Otterlo. Waardecheque Drogisterij Karens, Dhr De Drie, Ede. Kadobon Harkes Tuincentrum, J. Hagemeijer, Ede. Waardecheque ABC Banden en Autoservice, Elise Schiotling, Ede. Waardebon HB Goudsmeden Bellestein, H van de Braak, Ede. Waardebon Rietberg Hoorzorg, J Pastoors, Ede. Waardebon Zorgtotaal, D.J.Brouwer, Ede. Een goed gevulde fietstas, Van de Weerd Uitvaartzorg,Willeke v d Hoek, Wekerom. Kaarten Theatervoorstelling Cultura, A de Groot, Ede.

VOLGEND JAAR WEER Media-adviseurs Frans de Kleuver en Dick van Laar van Ede Stad.nl zijn blij met het succes van de zomerpuzzel. ,,Die puzzel is toch iets waar we ieder jaar weer naar uit kijken’’, zegt Van Laar. ,,We willen daarom iedereen die mee heeft gedaan, winkeliers, puzzelaars, bedanken. Wij kijken uit naar de editie van 2021.’’

Afbeelding
Elise Schiotling deed voor het eerst mee en viel met haar neus in de boter
advertentie